Naon Nofollow, Dofollow, UGC, Atanapi Tautan Anu Disponsoran? Naha Backlinks Penting pikeun Peringkat Milarian?

Saban dinten koropak kuring dibanjiran ku perusahaan SEO spamming anu nyungkeun nempatkeun tautan dina kontén kuring. Éta aliran pamundut anu teu aya tungtungna sareng leres-leres ngaganggu kuring. Kieu carana kumaha email biasana jalan… Dear Martech Zone, Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami nyerat tulisan lengkep ngeunaan ieu ogé. Jigana éta bakal ngajantenkeun tambahan anu saé pikeun tulisan anjeun. Punten wartoskeun upami anjeun

Terang Pamakéan anu Adil, Panyingkepan sareng IP

Poé isuk ayeuna kuring nampi catetan ti perusahaan anu kami parantos nyerat. Surélék rada kuat dina nungtut urang langsung mupus rujukan naon waé pikeun nami perusahaan mérek di pos kami sareng nyarankeun yén kami numbu ka situsna anu ngagunakeun frase. Pamakéan Adil Mérek. Kuring nebak perusahaan panginten suksés di jaman baheula dina ngamanipulasi jalma pikeun ngaleungitkeun nami na nambihan frasa - éta mangrupikeun SEO

Naon UU CAN-SPAM?

Peraturan Amérika Serikat anu ngalebetkeun pesen email komérsial diatur dina 2003 dina Undang-Undang CAN-SPAM Komisi Perdagangan Federal. Nalika éta parantos langkung ti dasawarsa ... kuring masih muka koropak kuring unggal dinten kana email anu teu dipénta anu ngagaduhan inpormasi palsu sareng henteu metode pikeun milih-kaluar. Kuring henteu yakin sakumaha épéktipna régulasi bahkan kalayan ancaman dugi ka denda $ 16,000 per pelanggaran. Anu matak, UU CAN-SPAM henteu meryogikeun idin pikeun ngirim email