Daptar bodas Email Anjeun nganggo AOL

Sugan kusabab éta masih salah sahiji ISP panggedéna sareng paling pikasieuneun ngeunaan email, AOL leres-leres ngagaduhan jasa Postmaster anu hebat online. Kuring kedah ngahubungi aranjeunna nalika klien ngalaporkeun yén aranjeunna ngalaman masalah sareng email ngalangkungan alamat email AOL. Pasti, kami mendakan yén alamat IP tina aplikasi kami nuju diblokir. Éta hurungna rada pikareueuseun, saolah-olah kami spammer atanapi naon ... tapi henteu.