Ziflow: Atur Unggal Bagian tina Tinjauan Kandungan sareng Prosés Persetujuan Anjeun

Kurangna prosés dina organisasi ngeunaan ngembangkeun kontén saéstuna lumayan matak reuwas. Nalika kuring nampi email anu aya kasalahan, tingali iklan anu aya salah ketik, atanapi pencét kana tautan anu badé dina halaman anu teu kapendak ... Jujur kuring henteu reuwas. Nalika agénsi kuring anom, urang ogé ngalakukeun kasalahan ieu, sateuacanna nyebarkeun kontén anu henteu dilakukeun ngalangkungan tinjauan lengkep dina hiji organisasi ... ti mérek, patuh, éditorial, desain, dugi ka

Kumaha Ngawangun sareng Tumuh Daptar Email Anjeun

Brian Downard ti Eliv8 parantos ngalaksanakeun padamelan anu hadé dina infographic ieu sareng daptar pamariksaan online na (unduhan) dimana anjeunna nyertakeun daptar ieu pikeun ngembang daptar email anjeun. Kami parantos ngerjakeun daptar email kami, sareng kuring badé ngempelkeun sababaraha cara ieu: Nyiptakeun Halaman Pendaratan - Kami yakin unggal halaman mangrupikeun halaman badarat ... janten patarosan naha anjeun ngagaduhan metodologi opt-in dina unggal halaman situs anjeun ngalangkungan desktop atanapi mobile?

26 Léngkah Nyiptakeun Bisnis E-commerce Suksés di 2015

Ku 2017, penjualan ecommerce diperkirakeun ngahontal $ 434 milyar di Amérika Serikat. Kami parantos leres-leres ngembangkeun situs ieu pikeun nambihan sababaraha solusi sareng strategi ecommerce saatos nguji sababaraha solusi ngalaporkeun otomatis taun ka tukang. Langkung seueur deui anu bakal datang dina sababaraha bulan ka hareup - urang janji! Platform Ecommerce ngembangkeun infographic ieu sareng strategi ecommerce anu bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis sustainable sareng fokus kana naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun hasil, tina nargétkeun

GetFeedback: Survei Online Siga Sateuacana

Upami anjeun parantos nyandak survey akhir-akhir ieu, anjeun terang kumaha pikasieuneunna panganteur pangguna tina alat survey tradisional. Éta mangrupikeun salah sahiji masalah janten pamimpin dina téknologi - anjeun teras-terasan ngawangun sareng ngahijikeun platform anjeun sareng beuki hésé pikeun ngapdetna. Kuring teraskeun ningali ieu sareng platform anu béda - sareng sukur yén éta kajantenan aya dina survey. GetFeedback ngagaduhan responsif, panganteur WYSIWYG anu ngamungkinkeun anjeun

iPerceptions: Sora Platform Palanggan

Voice of Customer (VoC) mangrupikeun wawasan koléktif kana kabutuhan konsumén, kahoyong, persépsi, sareng karesep anu didamel ngalangkungan patarosan langsung sareng teu langsung. Sedengkeun analitik wéb tradisional nyarioskeun naon anu dilakukeun ku pengunjung dina situs anjeun, analisis VoC ngajawab NAHA konsumén nyandak tindakan anu aranjeunna laksanakeun sacara online. iPerceptions mangrupikeun platform panilitian aktif anu ngamangpaatkeun téknologi intercept dina sababaraha titik touch, kalebet desktop, mobile sareng tablet. iPerceptions ngabantosan perusahaan pikeun ngarancang, ngumpulkeun, ngahijikeun sareng nganalisis VoC na