Proyék Pamasaran versus Prosés

Seueur palanggan kami meryogikeun sakedik pendidikan deui nalika urang dina kapal éta. Aranjeunna biasa damel sareng padagang pamasaranna sapertos aranjeunna balanja bahan balanjaan. Aranjeunna hoyong barang, harga sareng kasir. Kami parantos ngalaksanakeun proyek pamasaran kapungkur sareng urang leres-leres isin jauh ti aranjeunna ayeuna. Kacuali kami tiasa harga proyék pikeun nampi sababaraha iterasi, urang biasana leumpang jauh tina perjanjian. Kami, tibatan, damel sareng klien kami dina waktos anu teras

Siap, Seuneu, Tujuan

Sore ieu mangrupikeun wengi anu saé dibarengan ku sababaraha ahli penjualan, pamasaran sareng mérek terkenal pisan. Kami diulem ka réstoran anu saé pisan di kamar pribadi. Tujuan rapat nyaéta pikeun ngabantosan kolega anu hoyong nyandak usahana ka tingkat salajengna ... atanapi sababaraha tingkatan saluareun tempat ayeuna. Aya hiji ton perjanjian di rohangan ... carioskeun naon anu anjeun lakukeun

The Big Switch sareng Bluelock

Sababaraha minggu ka tukang kuring mimiti maca The Big Switch ku Nicholas Carr. Ieu kutipan tina situs anu parantos maot: Saratus taun ka pengker, perusahaan lirén ngahasilkeun kakuatan nyalira ku mesin uap sareng dinamo teras dipasang kana jaringan listrik anu énggal diwangun. Kakuatan murah anu dipompa ku utilitas listrik henteu ngan ukur ngarobih kumaha usaha dioperasikeun. Éta ngamimitian réaksi ranté transformasi ékonomi sareng sosial anu nyababkeun dunya modéren