Internet Explorer Masih Top Pangotéktak pikeun Nempo Email

Jalma di Litmus parantos ngaluarkeun infographic ieu, Internet Explorer Masih Pilihan Top pikeun Email Dumasar Wéb. Kuring pikir éta salawasna janten kejutan pikeun urang dina industri online - anu ngagugulung Chrome sareng Safari, tapi urang sering kaleungitan saha waé klien kami sareng lingkungan perusahaan anu aranjeunna ayana. Ieu dimana IE seueur dilaksanakeun tanpa seueur teuing pilihan. Pangguna email sareng wéb sadunya ngagaduhan aksés kana langkung

Ngobrol Jurusan IT anjeun kana Firefox

Saur kuring kuring parantos manja pisan nalika ngeunaan departemén IT. Kuring ngajalankeun jaringan dina padamelan munggaran kuring sareng jalmi anu gaduh sadaya cocooan di jurusan (salain ti Sutradara kuring nalika éta, kuring sok ngagaleuh heula kanggo anjeunna). Pindah antara padamelan anu béda dina Pemasaran sareng Téhnologi parantos nempatkeun kuring dina dua sisi panto IT janten kuring terang kumaha pikasediheunana henteu

Firefox meunang Perang Peramban

Ningali pangsa pasar anyar pikeun pangotéktip nyayogikeun sababaraha wawasan saha anu éléh sareng éléh perang. Firefox terus ngawangun momentum, Safari ngarayap ka luhur, sareng Internet Explorer kaleungitan taneuh. Abdi hoyong mairan tiluanana ku 'téori' kuring ngeunaan naon anu lumangsung. Internet Explorer Saatos ngancurkeun Netscape Navigator, IE leres-leres janten standar emas tina jaring. Browser na saderhana, fungsional, sareng tos dieusian ku sadaya Produk Microsoft.