GSTV: Target Pamakéna dina Pompa sareng Pangalaman Pidéo Dumasar Lokasi

Unggal dinten, jutaan urang Amérika naék kana kendaraanna sareng angkat. Fueling up drive commutes, commerce, sareng sambungan; sareng nalika éta GSTV gaduh perhatian anu teu dibagi. Poean, dina puluhan rébu lokasi, jaringan pidéo nasionalna ngagaduhan momen anu unik anu penting, nalika konsumen aktipitas, resep, méakkeun langkung seueur dinten ayeuna sareng dipangaruhan pikeun énjing sareng sajabina. Nyatana, GSTV ngahontal 1 ti 3 déwasa Amérika bulanan, ngalibetkeun pemirsa kalayan paningal, sora, sareng gerak

3 Wewengkon Parobihan pikeun Platform Paménta-Sisi di 2017

Aman pikeun nyatakeun yén 2016 janten pamundut postingan per detik (QPS) pikeun Paménta-Sisi Platform (DSP) sareng solusi mésér média lintas-kanal. Naha DSP tiasa nyetir pisibilitas 500,000 kesan / detik atanapi 3 juta kesan / detik, kasadiaan kanggo pameseran janten kirang tina pembeda kalapa dina sadaya platform mésér média cross-channel. Kiwari, kaseueuran mérek nganggap yén DSP kedah otomatis diintegrasikeun sareng sadaya bursa iklan utama bari nganteurkeun jangkauan lintas-saluran kalayan sahenteuna

Pangaruh Marketing Partéi Mimiti ngalawan Data Pihak Katilu

Sanaos kapercayaan bersejarah anu didorong ku data kana data pihak katilu, panilitian anyar anu dikaluarkeun ku Econsultancy sareng Signal ngungkabkeun pergeseran di industri. Panilitian mendakan yén 81% pemasar ngalaporkeun aranjeunna kéngingkeun ROI pangluhurna tina prakarsa anu didorong data nalika ngagunakeun data pihak kahiji (dibandingkeun sareng 71% réncangna di mainstream) kalayan ngan 61% nyutat data pihak katilu. Pergeseran ieu diperkirakeun langkung jero, kalayan 82% sadaya pemasar anu disurvei ngarencanakeun ningkatkeun aranjeunna