Naon Dupi Data Nol-Pihak, Kahiji, Kadua, sareng Pihak-katilu

Aya debat séhat online antara kabutuhan perusahaan pikeun ningkatkeun targétna ku data sareng hak-hak konsumen pikeun ngajagi data pribadina. Pamadegan hina kuring nyaéta yén perusahaan parantos nyiksa data salami mangtaun-taun sahingga urang ningali mundur anu diyakinkeun dina industri. Bari merek alus geus kacida tanggung jawab, merek goréng geus tainted kolam renang pamasaran data jeung urang nuju ditinggalkeun kalawan cukup tantangan: Kumaha urang ngaoptimalkeun jeung

Kumaha Periklanan Kontekstual Ngabantosan Urang Pikeun Nyiapkeun Katerangan Cookieless?

Google nembé ngumumkeun yén éta nyangsang rencana na pikeun ngaleungitkeun cookies pihak-katilu dina browser Chrome dugi ka 2023, sataun langkung lami tibatan anu aslina direncanakeun. Nanging, nalika pengumuman éta panginten bakal janten léngkah mundur dina pangperangan pikeun privasi konsumen, industri anu langkung jembar teras neraskeun sareng rencana pikeun ngaleungitkeun panggunaan cookies pihak katilu. Apple ngaluncurkeun parobihan kana IDFA (ID pikeun pangiklan) salaku bagian tina pembaruan ios 14.5 na, anu

Baking dina "Kecerdasan" kana Kampanye Drive-to-Web

Kampanye "drive to web" modern langkung seueur tibatan ngan saukur ngadorong konsumén ka halaman badarat anu dikaitkeun. Éta ngamangpaatkeun téknologi sareng perangkat lunak pamasaran anu teras-teras berkembang, sareng ngartos kumaha nyiptakeun kampanye dinamis sareng pribadi anu ngahasilkeun hasil wéb. Pergeseran dina Pokus Kauntungan anu dipikagaduh ku agénsi maju sapertos Hawthorne nyaéta kamampuan pikeun ngan ukur henteu ngan ukur nganalisis, tapi ogé ngémutan pangalaman pangguna sacara umum sareng papacangan. Ieu