7 Strategi Kupon Anjeun Tiasa Ngagabungkeun Pikeun Pandemi Pikeun Nyetir Langkung Konversi Online

Masalah modéren ngabutuhkeun solusi modéren. Sanaos sentimen ieu leres, kadang, strategi pemasaran lami anu saé mangrupikeun senjata anu paling épéktip pikeun gudang senjata digital. Sareng aya anu langkung lami sareng langkung ngabobodo tibatan diskon? Dagang parantos ngalaman kejutan anu ngabobol taneuh ku COVID-19 pandemi. Kahiji kalina dina sajarah, urang niténan kumaha toko ritel kaayaan kaayaan pasar anu nangtang. Seueur lockdowns kapaksa konsumén balanja online. Jumlahna