WordPress: Hapus sareng Alihan Struktur Permalink YYYY / MM / DD sareng Regex sareng Rank Math SEO

Nyederhanakeun struktur URL anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun ku sababaraha alesan. URL panjang sesah ditingali ka anu sanés, tiasa kapotong dina éditor téks sareng éditor email, sareng struktur folder URL kompléks tiasa ngirim sinyal anu salah ka mesin pencari dina pentingna kontén anjeun. Struktur YYYY / MM / DD Permalink Upami situs anjeun ngagaduhan dua URL, anu mana saur anjeun anu parantos nyayogikeun tulisan éta kalayan langkung penting?

Lokal: Ngawangun Database Desktop pikeun Ngembangkeun sareng Nyingkronkeun Situs WordPress Anjeun

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun seueur pangembangan WordPress, anjeun terang yén éta sering langkung fleksibel sareng gancang dianggo dina desktop lokal atanapi laptop anjeun tibatan kedah hariwang ngeunaan nyambungkeun jarak jauh. Ngajalankeun server database lokal tiasa rada nyeri, sanaos ... sapertos nyetél MAMP atanapi XAMPP kanggo ngamimitian sérver wéb lokal, nampung basa pamrograman anjeun, teras nyambung kana basis data anjeun. WordPress cukup saderhana tina arsitektur

WordPress Hosting ngajalankeun Lalaunan? Migrasi ka Manajemén Manajemén

Sanaos aya seueur alesan yén pamasangan WordPress anjeun jalan lambat (kalebet plugins sareng téma anu kirang ditulis), kuring yakin alesan tunggal anu paling hébat kunaon jalma ngagaduhan masalah nyaéta perusahaan hostingna. Kabutuhan tambahan pikeun tombol sosial sareng integrasi sanyawa masalah - seueur diantarana ngamuat ogé laun. Jalma bewara. Perhatosan pemirsa anjeun. Sareng aranjeunna henteu ngarobih. Ngagaduhan halaman anu peryogi langkung ti 2 detik pikeun dimuat tiasa

Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, pangaruh tina kagancangan kana paripolah pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar jumlah faktor anu kalibet dina prosés saderhana pikeun ngetik dina halaman wéb sareng ngagaduhan halaman éta pikeun anjeun. Ayeuna satengah tina ampir kabéh patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun boga ringan, gancang pisan