Parabot Pangsaéna pikeun Email Marketing Woocommerce

Woocommerce mangrupikeun anu paling populér sareng tiasa dibantah mangrupikeun salah sahiji plugin eCommerce anu pangsaéna pikeun WordPress. Mangrupikeun plugin gratis anu saderhana sareng langsung pikeun nyetél sareng dianggo. Pasti cara anu pangsaéna pikeun ngarobah halaman wéb WordPress anjeun kana toko e-commerce anu fungsina lengkep! Nanging, pikeun kéngingkeun sareng nahan palanggan, anjeun kedah langkung ti toko eCommerce anu mantap. Anjeun peryogi strategi marketing email anu kuat pikeun nahan klien sareng ngajantenkeunana