Naon Metrik Ngukur Éféktivitas Marketing Kandungan Sareng

Kusabab ngawangun otoritas kontén peryogi waktos sareng moméntum, perusahaan sering frustasi kalayan ngukur épéktipitas stratégi sareng ngajajarkeun metrik-metrik éta sareng pendapatan anu dihasilkeun. Kami condong ngabahas métrik dina watesan indikator ngarah sareng métrik konversi anu saleresna. Duanana aya hubunganana, tapi meryogikeun sababaraha padamelan pikeun mikawanoh pangaruh - conto - resep kana konvérsi. Sugan anu diaku Facebook langkung seueur ngeunaan humor lucu anjeun dina halaman Facebook anjeun