Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan

Kumaha Ningkatkeun Kasatiaan Palanggan sareng Digital Marketing

Anjeun moal tiasa nahan naon anu anjeun henteu ngartos. Nalika fokus kana akuisisi pelanggan anu tetep, éta bakal gampang dibawa kabur. Oke, janten anjeun parantos terang strategi akuisisi, anjeun parantos ngajantenkeun produk / jasa anjeun cocog sareng kahirupan para nasabah. Proposisi nilai unik anjeun (UVP) tiasa dianggo - éta ngadorong konversi sareng ngabimbing kaputusan mésér. Naha anjeun terang naon anu lumangsung saatos? Dimana pangguna cocog saatos réngsé siklus penjualan? Dimimitian ku Ngartos Pamirsa Anjeun Sanaos éta

Kajelasan Serangan Buzzwordsmithiness Dina Kontak

A sobat hade milik salila sababaraha taun aya Steve Woodruff, konsultan NGUMBARA timer memproklamirkan (jeung pisan Sarbini), terus bagikeun sababaraha rada ridiculous marketing-omongkeun antarana jaba jeung propil média sosial. Anjeunna ngabagi karesep sadayana-waktos sareng kuring ti sababaraha taun ka pengker: Kami parantos naratas modél anyar pikeun kamekaran berkelanjutan, anu didorong ku konsumen dumasar kana prinsip sistem adaptasi anu rumit. Ieu mangrupikeun premis énggal pikeun strategi pikeun dunya anu ngalaman parobihan struktural anu jero:

Playbook pikeun B2B Online Marketing

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat kana strategi anu dikaluarkeun ku sakitar unggal strategi online bisnis-ka-bisnis anu suksés. Nalika urang damel sareng para nasabah, ieu lumayan caket kana tampilan sareng perasaan sakabéh papacangan urang. Kantun ngalakukeun pamasaran online B2B henteu bakalan ngamaksimalkeun kasuksésan sareng halaman wéb anjeun henteu ngan saukur ngahasilkeun magis bisnis anyar sabab éta aya sareng katingalina saé. Anjeun peryogi strategi anu pas pikeun narik pengunjung sareng ngarobih

10 Fakta Anu Bakal Ngareuwaskeun Anjeun Ngeunaan Média Sosial

Salah sahiji aspék wéb sosial anu kuring resep nyaéta lapangan maén anu sami éta nyayogikeun perusahaan boh alit sareng ageung, ogé kanyataanna éta kénéh Wild West. Salami urang tiasa ngajaga régulator sareng tangan pamaréntah, éta kuring yakin éta bakal terus mekar. Kukituna, kuring sok miffed nalika niténan tulisan blog, infographic, atanapi webinar ngeunaan sababaraha aturan média sosial. Tuh