Kumaha Panyokong Ngajalankeun Langkung Aktivitas Instagram tibatan Influencers

Ku 2019, belanja pikeun #Instagram Influencers diperkirakeun ngahontal $ 2.3 milyar Éta jumlah anu luar biasa, tapi nunjuk langsung kana kakuatan program visual anu sacara lega diadopsi dina pangaruh kaputusan pameseran. Nyatana, 72% pangguna Instagram ageung ngalaporkeun nyandak kaputusan mésér dumasar gambar anu dibagi dina catetan samping platform Instagram… anjeun tiasa nuturkeun kuring @dknewmedia! Siap-siap pikeun ningali sapasang poto anjing abdi Gambino sareng anu lumangsung