The Disrupter dina Marketing Automation

Nalika kuring nembé nyerat perkawis jaman baheula, ayeuna sareng pikahareupeun pamasaran, hiji daérah fokus nyaéta pamasaran otomatisasi. Kuring nyarioskeun kumaha industri leres-leres beulah. Aya solusi low-end anu ngabutuhkeun anjeun pikeun cocog sareng prosésna pikeun hasil. Ieu henteu mahal ... seueur biaya rébuan dolar per bulan sareng dasarna meryogikeun anjeun ngarobih deui kumaha perusahaan dianggo pikeun cocog sareng metodologi na. Kuring yakin ieu mantra musibah pikeun seueur jalma