TubeMogul: Perencanaan Iklan Pidéo Digital sareng Mésér Sakuliah Saluran

eMarketer prediksi rata-rata anggaran belanja belanja iklanna 88% TV, 7% video digital sareng 5% kanggo video sélulér. Kalayan layar kadua sareng pidéo pidéo mobile naék pesat pisan, TubeMogul parantos mendakan yén nyandak strategi cross-kanal tiasa ningkatkeun kasadaran sareng ngirangan biaya iklan per per nonton. Nyatana, dina Studi Kasus Hotels.com, TubeMogul mendakan yén perhatosan pesen 190% langkung ageung pikeun anu ningali iklan dina TV waé sareng 209% langkung ageung

CloudCraze: Platform Ecommerce Diwangun pikeun Salesforce

Tren utama anu urang tingali ayeuna dina wéb nyaéta ngalaksanakeun B2B sareng B2B2C ngalangkungan e-commerce. Sanajan perusahaan anjeun gaduh tim penjualan, prosés negosiasi, ngahasilkeun proposal, sareng invoice sadayana bergerak online. Cara ieu dipaké pikeun nyambungkeun kana sababaraha sistem, peryogi campur tangan sacara manual, sareng ngan saukur teu tiasa dibahas ku platform e-commerce standar anjeun. Éta sacara gancang robih sareng perusahaan anu bitu dina popularitas nyaéta CloudCraze. CloudCraze nyaéta