5 Cara Kalénder Acara Anjeun Tiasa Ningkatkeun SEO

Optimisasi mesin pencari (SEO) mangrupikeun perang anu teu aya tungtungna. Dina hiji sisi, anjeun gaduh pemasar anu milari ngaoptimalkeun halaman wébna pikeun ningkatkeun panempatan dina peringkat mesin pencari. Di sisi anu sanésna, anjeun gaduh raksasa mesin pencari (sapertos Google) teras-terasan ngarobah algoritma maranéhna pikeun nampung métrik anu anyar, henteu dikenal sareng ngadamel wéb anu langkung hadé, langkung tiasa dilayaran sareng dipersonalisasi. Sababaraha cara anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun réngking milarian anjeun kalebet nambihan jumlah halaman masing-masing sareng

Tetep Eusi anjeun Seger! Kaasup Koméntar

Kuring henteu kantos ngalakukeun perbandingan 'head to head' tina tulisan blog anu ditulis ku tanggal sareng hiji tanpa tanggal anu ditayangkeun. Di DoshDosh, kuring perhatoskeun yén aranjeunna gaduh tanggal dina koméntar, tapi tanggal éta sanés dimana-mana pikeun dipendakan dina postingan éta nyalira. Kuring yakin ieu pendekatan anu langkung saé tibatan blog kuring, dimana kuring ngagaduhan tanggal éta jelas pisan dina URL sareng grafik tanggal. Abdi ngan