7 Pangajaran Kanggo Ritel Dina Jaman E-Dagang

E-Dagang ngambil alih industri ritel ku menit. Éta ngajantenkeun langkung sesah tetep bata sareng toko mortir ngambang. Pikeun toko bata-na-mortir, éta sanés ngeunaan nyayogikeun inventaris sareng ngatur akun sareng penjualan. Upami anjeun ngajalankeun toko fisik, maka anjeun kedah ngalih ka tingkat salajengna. Pasihan anu balanja alesan anu matak pikeun nyéépkeun waktosna pikeun turun ka toko anjeun. 1. Nyayogikeun Pangalaman, Sanés Ngan Produk

Kahareup Henteu Padamelan sareng Teu Pernah Kitu

Paranoia ngeunaan masa depan kecerdasan buatan, robotika, sareng otomatisasi kedah leres-leres lirén. Unggal révolusi industri sareng téknis dina sajarah dibuka manusa dugi ka kasempetan anu teu terbatas pikeun nerapkeun bakat sareng kreativitasna. Éta sanés padamelan anu tangtu henteu ngaleungit - tangtosna waé. Tapi padamelan éta diganti ku padamelan anyar. Nalika kuring ningali ka kantor kuring ayeuna sareng marios padamelan urang, éta sadayana énggal! Kuring nonton sareng nampilkeun dina AppleTV kami,

Masa Depan Martech

Ayeuna sareng masa depan Téhnologi Pemasaran didebat sareng direbut dina Konperénsi Martech perdana di Boston. Éta mangrupikeun kajualan anu dijual anu ngahijikeun pamimpin pamikiran anu rupa-rupa di dunya Martech. Sateuacanna, kuring gaduh kasempetan pikeun ngahubung sareng korsi konperénsi, Scott Brinker, pikeun ngabahas évolusi industri sareng kumaha peran Kapala Téhnologis Pamasaran parantos janten peran anu kedah dipiboga dina organisasi pamasaran di panjuru dunya. Dina paguneman urang, témbal

Kumaha Téknologi Ngabentuk Masa Depan Marketing

Jelas yén masa depan pamasaran aya dina aplikasi sélulér, sareng aya seueur ruang pikeun tumuh; ayeuna, ngan 46% perusahaan gaduh aplikasi mobile. Di luhur komunikasi sélulér, Big Data nyayogikeun kasempetan sanés pikeun kamekaran, tapi 71% CMO henteu siap pikeun ledakan data. Mobile ngawangun masa depan pamasaran 46% perusahaan ayeuna gaduh vérsi sélulér halaman wébna sareng 30% ngarencanakeun nuturkeun