Mediafly: End-To-End Sales Enablement sareng Manajemén Eusi

Carson Conent, CEO Mediafly, ngabagi tulisan anu saé anu ngajawab patarosan, Naon Éta Penjualan Dursasana? lamun datang pikeun ngaidentipikasi sareng mendakan platform Dursasana penjualan. Definisi Penjualan Dursasana nyaéta: prosés anu strategis, anu lumangsung anu ngalengkepan sadaya pagawé anu nyanghareupan klien kalayan kamampuan pikeun konsistén sareng sistematis gaduh paguneman anu berharga sareng sakumpulan pamangku kapentingan pelanggan dina unggal tahapan siklus hirup-ngarengsekeun masalah konsumén pikeun ngaoptimalkeun balikna tina

Chili Piper: Aplikasi Penjadwalan Otomatis pikeun Konversi Kalungguhan Inbound

Kuring nyobian masihan artos anjeun - naha anjeun ngahajakeun pisan? Ieu parasaan umum di seueur pembeli B2B. Ieu taun 2020 - naha urang masih kénéh nyéépkeun waktos pembeli urang (sareng urang sorangan) ku seueur prosés kuno? Rapat kedah sababaraha detik pikeun dipesen, sanés dinten. Kajadian kedahna pikeun paguneman anu bermakna, sanés nyeri sirah logistik. Surélék kedah diwaler sababaraha menit, henteu leungit dina koropak anjeun. Unggal interaksi sapanjang

Kumaha Nyingkronkeun 2 Kalénder Google

Kalayan akuisisi agénsi kuring sareng ayeuna damel salaku pasangan di mitra Salesforce énggal kuring, kuring ngagaduhan masalah dimana kuring ngajalankeun dua akun G Suite sareng ayeuna gaduh 2 kalénder pikeun diatur. Rekening agénsi lami kuring masih aktip pikeun dianggo pikeun publikasi sareng nyarios - sareng akun énggal kanggo Highbridge. Nalika kuring tiasa ngabagi sareng ningali unggal kalénder anu sanésna, kuring ogé kedah leres-leres ningalikeun waktos

AutoPitch: Email Otomatis pikeun Perwakilan Pangembangan Penjualan

Aya seueur waktos dimana wawakil penjualan ngagaduhan daptar anu saé, tapi usaha anu diperyogikeun pikeun ngirim email hiji-hiji dina waktos anu diperlukeun seueur teuing usaha. AutoPitch ngagabung langsung sareng email anjeun, ngaktipkeun templating, teras ngalaporkeun deui naon waé kagiatan atanapi papacangan ngeunaan email éta. Anjeun bahkan tiasa nyetél urutan anu dikirim kana daptar anjeun. Narik daptar kalungguhan tiis kana platform email tiasa kéngingkeun perusahaan sakedik

Jamboard: Témbong 4K Kolaborasi Terpadu sareng Google Apps

Henteu sering teuing kuring nyerat perkawis perangkat keras, tapi taun ka tukang ngahijikeun podcast Dell Luminaries leres-leres parantos muka panon kuring kana pangaruh anu ngagaduhan hardware dina produktivitas, épisiénsi, sareng inovasi. Sedengkeun urang sering log in sareng kaluar parangkat lunak unggal dinten - pakakas anu aya dina méga sareng méja kami ogé ngarobih organisasi urang. Ku tumuhna tanaga kerja jauh, kolaborasi jauh janten kabutuhan -