Lima Tren Marketing CMO Kedah Laksanakeun Dina 2020

Waktu maca: 4 menit Naha Suksés gumantung kana strategi nyerang. Sanaos ngaleutikan anggaran pamasaran, CMO masih optimis ngeunaan kamampuanna pikeun ngahontal cita-citana dina taun 2020 numutkeun Gartner's taunan taun 2019-2020 CMO Survey. Tapi optimismis tanpa aksi anu kontraproduktif sareng seueur CMOs tiasa gagal ngarencanakeun waktos tangguh payun. CMOs langkung lincah ayeuna tibatan nalika resesi ékonomi terakhir, tapi éta henteu hartosna aranjeunna tiasa ngaleos pikeun nantang tantangan

Mitos tina DMP dina Pamasaran

Waktu maca: 3 menit Platform Manajemén Data (DMPs) sumping dina pidangan sababaraha taun ka pengker sareng katingali ku seueur salaku juru salamet pamasaran. Di dieu, aranjeunna nyarios, urang tiasa gaduh "catetan emas" kanggo palanggan urang. Dina DMP, vendor ngajanjikeun yén anjeun tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun pandangan 360 derajat pikeun konsumén. Hijina masalah - éta ngan henteu leres. Gartner ngahartikeun DMP salaku Software anu nyerna data tina sababaraha sumber

3 Alesan Tim Penjualan Gagal Tanpa Analytics

Waktu maca: 3 menit Gambar tradisional salesperson anu suksés nyaéta jalma anu angkat (sigana ku fedora sareng koper), angkatan karisma, persuasif, sareng kapercayaan kana naon anu aranjeunna jual. Sedengkeun amiability sareng pesona pastina ngagaduhan peran dina penjualan ayeuna, analytics parantos muncul salaku alat anu paling penting dina kotak tim penjualan mana waé. Data mangrupikeun inti tina prosés penjualan modéren. Ngoptimalkeun data hartosna sasari wawasan anu leres

Naon Internét mahluk? Naon Maksadna pikeun Marketing?

Waktu maca: 2 menit Konéktipitas Internét janten kanyataan pikeun ampir alat naon waé. Ieu badé maénkeun peran ageung dina data ageung sareng pamasaran di waktos anu caket urang. Gartner parantos ngaramal yén ku taun 2020 bakal aya langkung ti 26 milyar alat anu nyambung kana Internét. ] = [op0-9y6q1 Naon Internét tina Hal Hal ngarujuk kana hal-hal anu urang henteu biasana bayangkeun nalika nyambung. Hal-hal tiasa janten bumi, alat, alat, kendaraan, atanapi bahkan jalma. Jalma bakal

Masa depan Utopian tina Jual Saluran

Waktu maca: 4 menit Mitra kanal sareng Reseller Nilai-Tambih (VARs) mangrupikeun anak tiri beureum (diperlakukeun kalayan henteu dipikaresep tina hak lahir) nalika ngagaduhan perhatian sareng sumberdaya ti pabrikan produk anu teu kaitung dijual. Aranjeunna anu terakhir anu ngagaduhan latihan sareng anu pangpayunna dipertanggungjawabkeun pikeun nohonan kuota na. Kalayan anggaran pamasaran terbatas, sareng pakakas penjualan anu ketinggalan jaman, aranjeunna nuju berjuang sacara efektif komunikasi naha produk unik sareng bénten. Naon Penjualan Saluran? Hiji metodeu