Genep Panggung tina Lalampahan pembeli B2B

Aya seueur tulisan ngeunaan perjalanan pameli salami sababaraha taun ka pengker sareng kumaha usaha kedah sacara digital transformasi pikeun nampung parobahan paripolah pembeli. Fase anu dilalui ku pembeli mangrupikeun aspek kritis tina strategi penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyayogikeun inpormasi ka prospek atanapi konsumén dimana sareng iraha aranjeunna milari. Dina pembaruan CSO Gartner, aranjeunna damel padamelan anu hadé

Transformasi Digital: Nalika CMO sareng CIOs Gabung, Sadayana Tiasa

Transformasi digital gancangan di 2020 sabab éta kedah. Pandemi éta ngajantenkeun protokol jarak jauh sosial perlu sareng ngamajukeun panilitian produk online sareng mésér pikeun bisnis sareng konsumén. Perusahaan anu henteu ngagaduhan ayana digital anu kuat dipaksa ngembangkeun gancang, sareng para pamimpin bisnis ngalih nganggo modal dina aliran data interaksi digital anu didamel. Ieu leres dina rohangan B2B sareng B2C: Pandemi mungkin gaduh peta jalan transformasi digital anu maju gancang

Lima Tren Marketing CMO Kedah Laksanakeun Dina 2020

Naha Suksés gumantung kana strategi nyerang. Sanaos ngaleutikan anggaran pamasaran, CMO masih optimis ngeunaan kamampuanna pikeun ngahontal cita-citana dina taun 2020 numutkeun Gartner's taunan taun 2019-2020 CMO Survey. Tapi optimismis tanpa aksi anu kontraproduktif sareng seueur CMOs tiasa gagal ngarencanakeun waktos tangguh payun. CMOs langkung lincah ayeuna tibatan nalika resesi ékonomi terakhir, tapi éta henteu hartosna aranjeunna tiasa ngaleos pikeun nantang tantangan

Mitos tina DMP dina Pamasaran

Platform Manajemén Data (DMPs) sumping dina pidangan sababaraha taun ka pengker sareng katingali ku seueur salaku juru salamet pamasaran. Di dieu, aranjeunna nyarios, urang tiasa gaduh "catetan emas" kanggo palanggan urang. Dina DMP, vendor ngajanjikeun yén anjeun tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun pandangan 360 derajat pikeun konsumén. Hijina masalah - éta ngan henteu leres. Gartner ngahartikeun DMP salaku Software anu nyerna data tina sababaraha sumber

3 Alesan Tim Penjualan Gagal Tanpa Analytics

Gambar tradisional salesperson anu suksés nyaéta jalma anu angkat (sigana ku fedora sareng koper), angkatan karisma, persuasif, sareng kapercayaan kana naon anu aranjeunna jual. Sedengkeun amiability sareng pesona pastina ngagaduhan peran dina penjualan ayeuna, analytics parantos muncul salaku alat anu paling penting dina kotak tim penjualan mana waé. Data mangrupikeun inti tina prosés penjualan modéren. Ngoptimalkeun data hartosna sasari wawasan anu leres

Naon Internét mahluk? Naon Maksadna pikeun Marketing?

Konéktipitas Internét janten kanyataan pikeun ampir alat naon waé. Ieu badé maénkeun peran ageung dina data ageung sareng pamasaran di waktos anu caket urang. Gartner parantos ngaramal yén ku taun 2020 bakal aya langkung ti 26 milyar alat anu nyambung kana Internét. ] = [op0-9y6q1 Naon Internét tina Hal Hal ngarujuk kana hal-hal anu urang henteu biasana bayangkeun nalika nyambung. Hal-hal tiasa janten bumi, alat, alat, kendaraan, atanapi bahkan jalma. Jalma bakal

Masa depan Utopian tina Jual Saluran

Mitra kanal sareng Reseller Nilai-Tambih (VARs) mangrupikeun anak tiri beureum (diperlakukeun kalayan henteu dipikaresep tina hak lahir) nalika ngagaduhan perhatian sareng sumberdaya ti pabrikan produk anu teu kaitung dijual. Aranjeunna anu terakhir anu ngagaduhan latihan sareng anu pangpayunna dipertanggungjawabkeun pikeun nohonan kuota na. Kalayan anggaran pamasaran terbatas, sareng pakakas penjualan anu ketinggalan jaman, aranjeunna nuju berjuang sacara efektif komunikasi naha produk unik sareng bénten. Naon Penjualan Saluran? Hiji metodeu

Gartner Prédiksi Top 10 Technologies pikeun 2011

Éta pikaresepeun maca ramalan Gartner ngeunaan 10 téknologi luhur pikeun 2011… sareng kumaha ampir unggal prediksi anu mangaruhan pamasaran digital. Komo kamajuan panyimpenan sareng pakakas anu mangaruhan kamampuan perusahaan pikeun berinteraksi atanapi ngabagi inpormasi sareng konsumén sareng prospek langkung gancang sareng éfisién. Sapuluh Téknologi Top pikeun Komputasi Awan 2011 - Layanan komputasi awan aya sapanjang spéktrum ti masarakat terbuka dugi ka swasta tertutup. Tilu taun ka hareup bakal ningali pangirimanna