Data Paripolah Digital: Rusiah Anu Paling-Ditahan Pikeun Nyerang Koréksi Katuhu sareng Gen Z

Strategi pamasaran tersukses didorong ku pamahaman anu jero pikeun jalma-jalma anu aranjeunna rarancang pikeun ngahontal. Sareng, ngémutan umur mangrupikeun salah sahiji prediktor anu paling umum pikeun béda tingkah paripolah sareng tingkah paripolah, ningali liwat lénsa generasi parantos lami janten cara anu manpaat pikeun para pemasar pikeun ngawangun empati pikeun pemirsa. Kiwari, anu ngadamel kaputusan perusahaan maju-fokus anu fokus kana Gen Z, lahir saatos 1996, sareng leres kitu. Generasi ieu bakal bentuk