Pamasaran Generasional: Kumaha Unggal Generasi Tuh Diadaptasi sareng Ngamangpaatkeun Téhnologi

Éta lumrah pikeun kuring pikeun nyerengeh nalika kuring ningali sababaraha tulisan ngageleger Millennial atanapi ngadamel kritik stereotip anu pikareueuseun. Nanging, aya sakedik mamang teu aya kacenderungan paripolah alami antara generasi sareng hubunganana sareng téknologi. Jigana aman pikeun nyatakeun yén, rata-rata, generasi anu langkung lami ulah ragu-ragu nyandak telepon sareng nyauran batur, sedengkeun jalma anu langkung ngora bakal luncat kana pesen téks. Nyatana, urang bahkan ngagaduhan klién anu

Pamasaran Generasional: Ngartos Kelompok Umur Béda sareng Préferénsina

Pemasar sok milarian cara sareng strategi énggal pikeun ngahontal target audiénna sareng kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina kampanye pamasaran. Pamasaran Generasional mangrupikeun strategi sapertos anu nyayogikeun kasempetan pikeun panuju pasar pikeun nembus jero kana target audién sareng langkung ngartos kabutuhan digital sareng karesep pasarna. Naon Marketing Generational? Pamasaran generasi mangrupikeun prosés ngabagi pemirsa kana bagéan dumasar kana umur na. Dina dunya pamasaran, anu