Kunaon Langsung ka Merék Konsumén anu Ngamimitian Ngawangun Toko Bata sareng mortir

Cara anu pangsaéna pikeun mérek nawiskeun tawaran anu pikaresepeun pikeun konsumén nyaéta motong perantara. Kirang aya anu angkat-betweens, anu kirang nyaéta biaya pameseran pikeun konsumén. Teu aya solusi anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan ngahubungkeun sareng anu ngalangkungan internét. Kalayan 2.53 milyar pangguna telepon pinter sareng jutaan komputer pribadi, sareng 12-24 juta toko eCommerce, pembeli henteu gumantung deui ka toko ritel fisik pikeun balanja. Nyatana, digital

Ieu daptar Hadé conto Carita Instagram sareng Studi Kasus

Kami parantos ngabagi tulisan saencanna, Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Carita Instagram, tapi kumaha merekna ngamangpaatkeun éta pikeun ngajalankeun pamasaran sareng penjualan? Numutkeun ka #Instagram, 1 ti 3 tina Carita anu paling sering ditingali tina bisnis Instagram Story Statistics: 300 juta pangguna aktip ngagunakeun carita dina unggal dinten di Instagram. Langkung 50% usaha dina Instagram ngadamel carita Instagram. Langkung 1/3 pangguna Instagram nonton carita Instagram unggal dinten. 20% carita