Statistik Olahraga ageung dina Média Sosial

Upami aya hiji hal anu urang tiasa diajar tina seuneu online ayeuna sareng NFL, média, sareng penggemar olahraga, éta pangaruh média sosial dina industri olahraga. Nielsen ngalaporkeun yén ngalangkungan genep minggu kahiji usum NFL, pamirsa gim turun 7.5% sataun langkung sataun. Kuring gaduh sakedik ragu yén ieu seueur kusabab réaksi sareng paguneman saterasna ngagedéan masalah dina média sosial. Buka Facebook atanapi Twitter dina