Statistik Shortener URL Bogus URL Google

Kami ngagaduhan sési anu pikaresepeun sareng klien salaku bagian tina sababaraha pelatihan analitik sareng konsultasi anu kami lakukeun sareng perusahaan indukna. Salaku bagian tina usaha anu lumangsung, aranjeunna ngadistribusikaeun QR Codes, nambihan kode kampanye Google Analytics, teras nerapkeun pemendekan URL Google, ngamungkinkeun aranjeunna ngukur tingkat réspon tina usahana anu akurat. Ieu strategi padet. Analytics waé henteu tiasa nyayogikeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun kusabab sadaya aplikasi anu disebarkeun