PhoneWagon: Sadayana Anu Anjeun Kedah Ngalaksanakeun Lacak Telepon Ku Analisis Anjeun

Nalika urang teraskeun koordinasi kampanye multi-kanal anu rumit pikeun sababaraha klien kami, éta penting yén kami ngartos iraha sareng naha telepon disada. Anjeun tiasa nambihan kajadian dina nomer telepon hyperlink pikeun ngawaskeun statistik klik-to-panggero, tapi sering éta sanés kamungkinan. Solusi na nyaéta nerapkeun pelacakan sauran sareng ngahijikeun sareng analytics anjeun pikeun niténan kumaha prospék ngaréspon liwat telepon. Cara anu paling akurat nyaéta ngahasilkeun telepon sacara dinamis

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

SiteKick: Otomatis Ngalaporkeun Laporan Berlapis Bodas pikeun Klién Anjeun

Upami anjeun damel pikeun sababaraha klien, ngawangun laporan dasar atanapi ngahijikeun sababaraha sumber kana solusi dasbor tiasa rumit. SiteKick tiasa ngadamel sadaya laporan anjeun anu teras-terasan nganggo laporan mingguan, bulanan, sareng triwulanan. Unggal laporan aya dina format presentasi (PowerPoint) sareng tiasa dicap, bodas dilabélan ka agénsi atanapi klien anjeun, sareng hasilna tiasa diédit atanapi inpormasi tambihan disayogikeun sateuacan dikirim ka klien anjeun. SiteKick Nyayogikeun Manpaat Di handap ieu ngalaporkeun Multi-Sumber

Infographic: Strategi Anyar Muncul Pikeun Ngiringan Tumuwuhna Ritel Kalayan Google Ads

Dina pangajaran taunan kaopat na ngeunaan kinerja industri ritel di Google Ads, Sidecar nyarankeun yén pangecér e-commerce ngémutan deui stratégi sareng mendakan rohangan bodas. Perusahaan nyebarkeun panilitian dina Laporan Benchmarks 2020 na: Google Ads in Retail, studi komprehensif ngeunaan kinerja sektor ritel di Google Ads. Timuan Sidecar nunjukkeun pelajaran penting pikeun pangémutan anu kedah dipertimbangkeun sapanjang taun 2020, khususna di satengahing lingkungan cairan anu didamel ku wabah COVID-19. 2019 langkung kalapa tibatan kantos,