Laporan Paripolah Google Analytics: Langkung Mangpaat Ti Anjeun Sadar!

Google Analytics nyayogikeun kami seueur data penting pikeun ningkatkeun performa wéb urang. Hanjakalna, urang henteu salawasna ngagaduhan waktos tambahan pikeun diajar data ieu sareng ngajantenkeun hal anu mangpaat. Kaseueuran urang peryogi cara anu langkung gampang sareng gancang pikeun nalungtik data anu relevan pikeun ngembangkeun halaman wéb anu langkung saé. Éta persis dimana laporan Paripolah Google Analytics sumping. Kalayan bantosan laporan Paripolah ieu, janten saderhana pikeun gancang nangtoskeun kumaha eusi anjeun