Delivra Nambihan Personalisasi E-Dagang sareng Segmentasi

Departemen Dagang AS ngalaporkeun yén penjualan online nyumbang langkung ti sapertilu tina total pertumbuhan penjualan ritel di 2015. Panilitian ogé nunjukkeun yén penjualan online nyumbang 7.3 persén tina total penjualan ritel di 2015, dugi ti 6.4 persén di 2014. Kampanye pamasaran email tanggel waler pikeun langkung ti tujuh persén sadaya transaksi e-commerce, ngajantenkeun alat pamasaran ecommerce paling épéktip kadua di tukangeun fungsi milarian online, anu ngagungkeun