Google Co-Kejadian: parantos langkung pinter tibatan anu Anjeun Pikirkeun

Kuring nembé ngalakukeun sababaraha uji Hasil Google Search Engine. Kuring milarian istilah WordPress. Hasil pikeun WordPress.org narik perhatian kuring. Google ngadaptar WordPress sareng pedaran Semantic Personal Publishing Platform: Perhatoskeun potongan anu disayogikeun ku Google. Téks ieu teu aya dina WordPress.org. Nyatana, situs éta henteu nyayogikeun pedaran meta pisan! Kumaha Google milih téks anu bermakna éta? Percanten atanapi henteu, éta mendakan katerangan tina hiji