DepositPhotos: Poto Simpenan Royalti-Mampu teu Terjangkau sareng Lookup Gambar Reverse!

Kami nganggo sakilo poto saham tanpa royalti. Tina situs kami, tulisan blog, whitepaper, ogé sadaya eusi anu kami hasilkeun pikeun klien, tagihan poto saham kami mangratus ratusan dolar sabulan. Sigana mah pas kuring ngeusian akun, éta bakal kosong dina saminggu atanapi langkung. Kami mayar sababaraha harga anu lumayan ageung sareng situs poto stock anu terkenal. Naon Royalty-Free Royalty-Free, atanapi gambar RF, ngamungkinkeun panggunaan terbatas

Tip: Kumaha Milarian Gambar Véktor Sasaruaan Dina Situs Poto Saham Anjeun Ku Milarian Gambar Google

Organisasi sering ngagunakeun file vektor anu dilisénsikeun sareng sayogi ngalangkungan situs poto. Tantangan datang nalika aranjeunna hoyong ngapdet jaminan anu sanés dina hiji organisasi pikeun cocog sareng gaya sareng mérek anu aya hubunganana sareng ikonografi atanapi simbol anu dirilis sateuacanna. Kadang-kadang, ieu tiasa disababkeun ku omzet ogé… kadang-kadang desainer atanapi sumber agénsi énggal nyandak alih eusi sareng upaya desain sareng hiji organisasi. Ieu nembé kajantenan ku urang nalika urang nyandak alih damel

Google Ngajantenkeun Gambar Domain Publik sapertos Saham Fotografi, Sareng Éta Masalah

Dina taun 2007, fotografer terkenal Carol M. Highsmith nyumbangkeun arsip hirupna pikeun Perpustakaan Kongrés. Mangtaun-taun saurna, Highsmith mendakan yén perusahaan fotografi saham Getty Images parantos ngecas biaya lisénsi pikeun panggunaan gambar domain publik ieu, tanpa idin ti anjeunna. Janten anjeunna ngajukeun gugatan $ 1 milyar, nyatakeun pelanggaran hak cipta sareng tuduhan nyalahgunakeun parah sareng atribusi palsu ampir 19,000 foto. Pengadilan henteu nurut ka dirina, tapi éta

4 Tip Penting pikeun Ngaoptimalkeun Aset Gambar Anjeun

Sateuacan urang ngagali sababaraha tips pikeun ngaoptimalkeun aset digital, hayu urang cobian milarian Google nyalira. Nyanggakeun milarian gambar dina alesan salah sahiji kategori anu paling kompetitif dina Internét - cute puppy. Kumaha carana Google kamungkinan kéngingkeun réngking hiji anu sanés? Kumaha algoritma malah terang naon anu lucu? Kieu anu diucapkeun ku Peter Linsley, manajer produk di Google, ngeunaan pamilarian gambar Google: Misi kami sareng Google Image