AppSheet: Ngawangun Sareng Ngalaksanakeun A App Mobile Approval Content Ku Google Lambaran

Nalika kuring masih mekarkeun ti jaman ka jaman, kuring henteu ngagaduhan bakat atanapi waktos janten pangembang full-time. Kuring ngahargaan kanyaho anu kuring gaduh - éta ngabantosan kuring pikeun ngajembatan jurang sumberdaya pangwangunan sareng usaha anu ngagaduhan masalah unggal dinten. Tapi… Kuring henteu hoyong tetep diajar. Aya sababaraha alesan naha ngamajukeun kaparigelan pemrograman kuring sanés strategi anu saé: Dina titik ieu dina karir kuring - abdi

Dimana Pikeun Host, Sindikasi, Bagikeun, Optimalkeun, sareng Ngamajukeun Podcast Anjeun

Taun kamari mangrupikeun taun podcasting ngabeledug dina popularitas. Nyatana, 21% urang Amerika langkung yuswa 12 taun parantos nyarios yén aranjeunna ngupingkeun podcast dina sasih kamari, anu teras-terasan ningkat sataun langkung tina 12% pangsa di 2008 sareng kuring ngan ukur ningali jumlah ieu terus tumuh. Janten parantos mutuskeun pikeun ngamimitian podcast anjeun nyalira? Nya, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula - dimana anjeun bakal host

Tip pikeun Tés A / B dina Google Play Ékspérimén

Pikeun pamekar aplikasi Android, Google Play Ékspérimén tiasa nyayogikeun wawasan anu berharga sareng ngabantosan ningkatkeun pamasangan. Ngajalankeun tés A / B anu rarancang anu saé sareng direncanakeun leres tiasa ngabédakeun antara pangguna masang aplikasi anjeun atanapi pesaing. Nanging, aya seueur conto dimana tés teu leres dilaksanakeun. Kasalahan ieu tiasa dianggo ngalawan aplikasi sareng ngarugikeun kinerjaana. Ieu pitunjuk pikeun ngagunakeun Google Play Ékspérimén pikeun uji A / B. Nyetel Ékspérimén Google Play Anjeun tiasa ngakses kana

Kumaha Tambihkeun Spanduk Aplikasi kana Situs Mobile Anjeun

Upami anjeun gaduh aplikasi sélulér pikeun produk atanapi jasa anjeun, anjeun terang kumaha mahalna pikeun ngamajukeun sareng ngadistribusikaeun pikeun nyoko massal. Naha anjeun terang yén, ku potongan header saderhana, yén anjeun tiasa ngamajukeun aplikasi dina peramban mobile? Spanduk Aplikasi Apple App Store pikeun iOS Apple ngadukung spanduk aplikasi pinter sareng éta alat anu saé pikeun ningkatkeun panggunaan aplikasi sélulér anjeun. Nalika pangguna sélulér didatangan anjeun

Databox: Lacak Kinerja sareng Manggihan Wawasan sacara Real-Time

Databox mangrupikeun solusi dashboarding anu dimana anjeun tiasa milih tina puluhan integrasi anu tos diwangun atanapi nganggo API sareng SDKsna pikeun gampang ngumpulkeun data tina sadaya sumber data anjeun. Databox Designer maranéhna henteu meryogikeun coding naon waé, kalayan tarik sareng serelek, kustomisasi, sareng sambungan sumber data saderhana. Fitur Databox Kalebet: Tanda - Atur gera pikeun kamajuan dina métrik konci ngalangkungan push, email, atanapi Slack. Citakan - Databox parantos ngagaduhan ratusan template anu siap

appFigures: Ngalaporkeun pikeun Mobile App Developers

appFigures mangrupikeun platform pelaporan anu terjangkau pikeun pamekar aplikasi sélulér anu ngahijikeun sadaya penjualan toko aplikasi anjeun, data iklan, ulasan sadunya, sareng pembaruan pangkat sajam. appFigures ngumpulkeun sareng nga-visualisasi nomer penjualan & unduhan, ulasan & jajaran sadunya, sareng data sanés solusi pelaporan na. fitur appFigures: Ngaitkeun sababaraha Toko - lacak sareng ngabandingkeun aplikasi ios, Mac, sareng Android dina hiji tempat. Laporan Email Daily - kalayan inohong anu penting, kalebet data penjualan, unduhan, iklan

Email Marketing atanapi Facebook Marketing?

Derek McClain naroskeun dina Facebook: Upami anjeun bisnis anu ngalakukeun pamasaran online, anjeun langkung resep ngagaduhan alamat email batur atanapi ngagaduhan jalma anu sami salaku Fan Facebook alias Jalma anu "resep" halaman anjeun? Pikirkeun anu ieu sateuacan anjeun ngajawab. Éta patarosan anu saé. Abdi sanés penggemar "atanapi" kalayan pamasaran online. Kuring yakin pendekatan pamasaran multi-kanal ningkatkeun réspon sacara umum sapanjang pamasaran anjeun. Facebook siga pamasaran média sosial