Kaping Tanggal sareng Stats Anu Anjeun Kedah Terangkeun Judul Kana Usum Liburan 2014

Taun kamari, 1 ti 5 konsumén parantos KABEH balanja Natal na online! Yikes… sareng diperkirakeun taun ayeuna, sapertilu ti sadayana pembeli online bakalan ngagaleuh ngalangkungan smartphone atanapi tablet. 44% balanja tina tablet sareng ampir sadaya jelema nganggo desktopna pikeun balanja. Anjeun dina kaayaan kasar taun ayeuna upami anjeun henteu acan ngaoptimalkeun situs sareng email pikeun pembeli seluler sareng tablet - tapi henteu kasep teuing pikeun