Psikologi sareng ROI Warna

Abdi tukang nguseup infographic warna ... kami parantos nyebarkeun kumaha génder napsirkeun warna, warna, émosi sareng mérek sareng naha warna mangaruhan paripolah jual beuli. Infographic Ieu wincikan psikologi komo pengembalian investasi perusahaan anu tiasa diraih ku pokus kana warna anu aranjeunna gunakeun sapanjang pangalaman pangguna. Émosi anu dibangkitkeun ku warna didasarkeun langkung seueur kana pangalaman pribadi tibatan kana naon anu urang béjakeun yén aranjeunna dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun. Warna beureum meureun