Panulis Tom Morris ngabales deui: Upami Harry Potter lumpat ka General Electric

Kuring henteu percanten sapoé harita kuring henteu ngan saukur kagum kana pangaruh Internét, Google, sareng Jaringan Sosial di dunya urang. Éta sigana leres-leres 'geeky' tapi kuring balik ka bumi dinten ayeuna sareng ngagaduhan réspon anu marahmay kana tulisan kuring ngeunaan buku Tom Morris, Upami Harry Potter ngajalankeun General Electric. Éta ngan dilakukeun dinten abdi! Pos lengkep sareng koméntar ti Tom aya di dieu. Tom parantos ngajual kuring