4 Pertimbangan pikeun Ngagegedekeun Kampanye Facebook Bayaran

Waktu maca: 6 menit "97% pangiklan sosial milih [Facebook] salaku platform média sosial panglobana dianggo sareng pang gunana." Sprout Sosial Teu diragukeun, Facebook mangrupikeun alat anu kuat pikeun pemasar digital. Sanaos poin data anu panginten nunjukkeun platform langkung saing sareng persaingan, aya seueur kasempetan pikeun mérek industri sareng ukuran anu béda-béda pikeun ngetok kana dunya iklan Facebook anu mayar. Koncina, kumaha ogé, nyaéta diajar taktik mana anu bakal mindahkeun jarum sareng ngarah

3 Alesan Tim Penjualan Gagal Tanpa Analytics

Waktu maca: 3 menit Gambar tradisional salesperson anu suksés nyaéta jalma anu angkat (sigana ku fedora sareng koper), angkatan karisma, persuasif, sareng kapercayaan kana naon anu aranjeunna jual. Sedengkeun amiability sareng pesona pastina ngagaduhan peran dina penjualan ayeuna, analytics parantos muncul salaku alat anu paling penting dina kotak tim penjualan mana waé. Data mangrupikeun inti tina prosés penjualan modéren. Ngoptimalkeun data hartosna sasari wawasan anu leres