Panalitian, Analisis, Pangawasan, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Hashtag mangrupikeun kecap sataun dina hiji waktos, aya orok anu namina Hashtag, sareng kecap éta dilarang di Perancis (mot-dièse). Hashtags tetep ngagaduhan kauntungan anu hébat nalika dimangpaatkeun kalayan pantes dina média sosial - khususna sabab panggunaanana parantos ngalegaan ngalangkungan Twitter sareng kana Facebook. Upami anjeun hoyong sababaraha dasar hashtag, tingali Pitunjuk Hashtag anu kami parantos terbitkeun. Anjeun ogé tiasa maca tulisan kami dina milari hashtag pangsaéna pikeun masing-masing sosial