Panalitian, Analisis, Pangawasan, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Waktu maca: 5 menit Hashtag mangrupikeun kecap sataun dina hiji waktos, aya orok anu namina Hashtag, sareng kecap éta dilarang di Perancis (mot-dièse). Hashtags tetep ngagaduhan kauntungan anu hébat nalika dimangpaatkeun kalayan pantes dina média sosial - khususna sabab panggunaanana parantos ngalegaan ngalangkungan Twitter sareng kana Facebook. Upami anjeun hoyong sababaraha dasar hashtag, tingali Pitunjuk Hashtag anu kami parantos terbitkeun. Anjeun ogé tiasa maca tulisan kami dina milari hashtag pangsaéna pikeun masing-masing sosial

Kumaha Usaha Kedah Berinteraksi sareng Unggal Platform Média Sosial

Waktu maca: 2 menit Pendapat kuring ngeunaan média sosial sering bénten sareng anu di industri kuring. Sacara téoritis, kuring resep média sosial sareng kasempetan éta nawiskeun usaha pikeun ngahontal palanggan sareng prospek dina tingkat pribadi. Kanyataanna parantos benten pisan. Kuring parantos nonton usaha nyobian nganggo média sosial kalayan cara anu sami pikeun ngalakukeun saluran pamasaran sanés. Dina sababaraha kaayaan, ieu nyababkeun embarassment anu luar biasa… réspon robotic dilakukeun sacara umum pikeun pangguna média sosial anu cerdas

10 Tip pikeun Align Marketing Email Anjeun sareng Média Sosial

Waktu maca: 2 menit Upami anjeun kantos maca ieu publikasi bari, anjeun terang kumaha kuring nganggap hina email ngalawan argumén média sosial di ditu. Pikeun ngaluarkeun potensi pinuh ku naon waé stratégi pamasaran, ngajantenkeun kampanye éta ngalangkungan saluran bakal ningkatkeun hasil anjeun. Sanés perkawis lawan, éta patarosan ngeunaan na. Kalayan unggal kampanye dina unggal kanal, kumaha anjeun pastikeun kanaékan tingkat réspon dina unggal kanal anjeun sayogi. Surélék? Sosial? Atanapi

Dasar Twitter: Kumaha Cara Nganggo Twitter (pikeun Pamula)

Waktu maca: 4 menit Masih gancang-gancang teuing nyauran maotna Twitter, sanaos kuring pribadi ngarasa yén aranjeunna teras-terasan ngadamel pembaruan anu henteu ningkatkeun atanapi nguatkeun platform. Panganyarna, aranjeunna ngaluarkeun jumlah anu katingali aya dina tombol sosialna dina situs. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun naha sareng nembongan yén éta tiasa mangaruhan pangaruh kana papacangan sacara umum nalika anjeun ningali patalimarga Twitter ngalangkungan situs pangukuran konci. Cukup komplain ... hayu urang tingali anu hadé