Naha Anjeun kedah ngaoptimalkeun Eusi pikeun Layar lega?

Abdi resep ahli pangalaman pangguna pikeun nyarios dina tulisan ieu. Kuring kantos ningali sakumaha seueur situs téknologi anu ngamaksimalkeun viewport (daérah anu tiasa ditingali tina alat anjeun) sareng kuring henteu leres-leres kagum. Kuring henteu percanten, upami anjeun ngagaduhan résolusi langkung anjeun kedah nganggo résolusi éta. Ieu ngarecah resolusi luhur dina Martech Zone: Resolusi anu paling populér, sapertos anjeun tiasa tingali, nyaéta 1366 × 768. Ieu

Reputasi mangrupikeun Kalangkang Gelap Otoritas

Warta lengkep tina sababaraha carita luar biasa ngeunaan kamanusaan anu anyar: Alex Rodriguez ngaku kana stéroid (anéhna disingkirkeun tina halaman berita AROD MLB.com) Michael Phelps difoto pot roko. Anjeunna teras kaleungitan perjanjian dukungan ageung sareng Kellogg's. Malah Barack Obama parantos gaduh sababaraha minggu anu sesah, nyobian mendakan anggota kabinet sareng ngadorong paket stimulus anu parantos tilelep. Aya kamiripan. Masing-masing jalma ieu aya di puncak dunya.