Naon Marketing Podomoro?

Nalika anjeun ngalaman kacilakaan mobil, murag atanapi ngalaman sababaraha jenis cedera serius, hal terakhir anu anjeun pikirkeun nyaéta kamar darurat anu anjeun badé didatangan dumasar kana komérsial, papan iklan atanapi buletin email anu anjeun kantos tingali . Corong penjualan saleresna henteu nerapkeun nalika kaayaan darurat. Nanging, pamasaran Podomoro langkung seueur tibatan pamasaran departemén darurat sareng unit perawatan intensif. Rumah sakit, klinik perawatan anu ngadesek, sareng pusat kasihatan tanggung jawab