Freshworks: Sababaraha Modul Optimisasi Laju Konversi dina Hiji Suite

Waktu maca: 5 menit Dina jaman digital ieu, perangna pikeun rohangan pamasaran parantos robih online. Kalayan langkung seueur jalma online, langganan sareng penjualan parantos ngalih ti rohangan tradisionalna kana anu anyar, digital. Situs wéb kedah aya di buruan anu pangsaéna sareng ngemutan desain situs sareng pangalaman pangguna. Hasilna, situs wéb janten kritis kana pendapatan perusahaan. Kusabab skénario ieu, gampang pikeun ningali kumaha optimasi tingkat konvérsi, atanapi CRO sakumaha anu dipikaterang, parantos janten

Hotjar: Heatmaps, Corong, Rekaman, Analytics sareng Eupan Balik

Waktu maca: 3 menit Hotjar nyayogikeun saperangkat alat pikeun ngukur, ngarékam, ngawaskeun sareng ngumpulkeun eupan balik ngalangkungan halaman wéb anjeun dina hiji paket anu mampu. Béda pisan sareng solusi anu sanés, Hotjar nawiskeun rencana sareng rencana anu saderhana saderhana dimana organisasi tiasa ngahasilkeun wawasan dina sajumlah halaman wates anu teu aya watesna - sareng nyayogikeun ieu pikeun sajumlah pangguna anu teu terbatas. Tés Analitik Hotjar Ngawengku Heatmaps - nyayogikeun gambaran visual ngeunaan pangguna, keran sareng parilaku ngagulung. Rekaman Pangunjung

Eyequant: Panas Bumi dina Laleur

Waktu maca: 2 menit EyeQuant mangrupikeun modél lacak panon prediktip anu khususna katingali naon anu ditingali ku pangguna dina halaman dina 3-5 detik munggaran. Ide na saderhana: dina 5 detik pangguna kedah tiasa ningali saha anjeun, naon nilai dalil anjeun, sareng naon anu kedah dilakukeun saterasna. EyeQuant ngamungkinkeun pikeun ngaoptimalkeun desain halaman pikeun mastikeun ieu kajadian. Ieu mangrupikeun hasil gratis tina demo EyeQuant kami ... kuring rada senang

Naha Langganan Dropdown Gawé?

Waktu maca: <1 menit Nalika kami ngaluncurkeun deui buletin kami, kuring hoyong leres-leres ngajantenkeun langganan langganan mangrupikeun fitur anu dominan dina situs kami. Kami nambihan bagian turun-handap di luhur situs sareng éta luar biasa. Nalika kami kantos kéngingkeun hiji atanapi dua palanggan sateuacanna, ayeuna urang kéngingkeun puluhan palanggan unggal minggu. Buletin Téhnologi Pemasaran ngembang cukup populér, kalayan ampir 3,000 palanggan! Abdi hoyong nambihan sababaraha dropdown deui

Naon ari Yooba?

Waktu maca: <1 menit Ngan ngagaduhan catetan ti komunikator (gelar hébat) di Yooba.com, layanan basis wéb anu nuju siap-siap ngaluncurkeun Spring ieu. Pidéo na sakedik cryptic tapi kontén dina situs anu pikaresepeun: Yooba nyaéta layanan B2B dumasar wéb pikeun ahli pamasaran. Tujuan kami nyaéta ngamungkinkeun anjeun museur kana kreativitas sareng prestasi. Yooba masihan anjeun platform anu inklusif pikeun pangalaman pamasaran digital anjeun. Kami nyayogikeun hosting sareng basis data