Flippies: Évolusi Téhnologi Abad-lami

Flipbooks mangrupikeun salah sahiji bentuk anu pangpayunna tina anu ayeuna disebut salaku multimédia interaktif sareng dipaténkeun di Amérika Serikat dina 1882! Kirimkeun Flippies pidéo sareng logo, sareng aranjeunna bakal ngabantosan ngadamel karya interaktif anu disebatna pamasaran anu dijalankeun ku jempol. Urutan minimum nyaéta 2,500 buku flip - tapi kumaha cara anu langkung saé pikeun pamérkeun produk, jasa atanapi merk anjeun. Flipbooks ngajantenkeun brosur interaktif anu hadé pikeun seserahan acara atanapi hadiah perdagangan. Naha éta

Jalan ka Marketing Modern

Abdi resep pamasaran sareng sadayana anu diwakilanna. Numutkeun kuring, pamasaran khusus sabab ngahimpun sajumlah bakat sareng faktor: Paripolah manusa - ngaramal paripolah manusa sareng ngartos kahoyong sareng kabutuhan anu ngadorong kabiasaan éta. Kreativitas - ngagaduhan ideu inovatif anu saderhana sareng éndah, nyarioskeun aprésiasi masarakat pikeun éstétika. Analisis - nganalisis réaksi data pikeun milari kasempetan pikeun paningkatan sareng paningkatan réspon. Téknologi - ngalamar

Évolusi Automasi Marketing

Taun ayeuna parantos aya ledakan virtual dina industri otomatisasi pamasaran. Dimana sistem otomatisasi pamasaran baheula ngan ukur tiasa dibayangkeun pikeun perusahaan ageung, diperyogikeun seueur sumber daya pikeun nerapkeun sareng ngatur, sareng éta rumit dianggo… sistem otomatisasi pamasaran ayeuna saderhana, elegan, sareng dioptimalkeun pikeun perusahaan boh ageung boh alit. Sponsor Marketing Automation kami di Right On Interactive parantos ngabantosan kami ngartos industri, manpaatna sareng parobihan anu luar biasa anu lumangsung.

Sajarah Téhnologi Gangguan dina Marketing

Nalika média komunikasi parantos mekar sareng téknologi énggal didamel, aranjeunna parantos ambruk seueur industri sareng bitu anu énggal pikeun ngagantikeun aranjeunna. Infographic ieu, dikembangkeun dina kemitraan antara Eloqua sareng Jess3, ngalangkungan kami sajarah sareng seueur kajadian anu micu parobihan pikeun pemasar. Sajarah Inovasi Disruptive di B2B Marketing ningali téknologi terobosan sareng prosés anu salamina ngarobih hiji ruas dunya: kahirupan para ahli pamasaran B2B. Tinjauan

Sarana Paling Gancang sareng Gampang Ngebutkeun Loka Anjeun

Ngalangkungan panyadia hosting kami, kuring diwanohkeun ka CloudFlare. Kuring leres-leres kagum kana jasa ... utamina harga ngamimitian (gratis). Nalika kuring damel pikeun panyadia SaaS utama, kami ngonpigurasikeun jasa geocaching sareng artos kami puluhan rébu dolar sabulan. CloudFlare henteu diwangun pikeun panyadia SaaS, tapi éta sampurna pikeun halaman wéb atanapi blog anjeun. CloudFlare nyaéta layanan anu ngamangpaatkeun téknologi proprietary pikeun ngajantenkeun halaman wéb tiasa dijalankeun langkung aman sareng gancang sakitarna