Playbook Brand Anjeun Pikeun Ngirimkeun Musim Liburan anu Suksés 2020

Pandemi COVID-19 ngagaduhan pangaruh dramatis kana kahirupan sakumaha urang terang. Norma kagiatan sareng pilihan urang sadidinten, kalebet naon anu urang mésér sareng kumaha cara ngalaksanakeunana, parantos robih kalayan henteu aya tanda-tanda mundur deui ka cara-cara baheula iraha waé deui. Nyaho liburan di juru, tiasa ngartos sareng ngantisipasi kalakuan konsumen salami waktos anu teu biasa ieu dina taun bakal janten konci pikeun ngatur suksés, luar biasa

Pitunjuk Pananggeuy pikeun Pamasaran Liburan

Usum liburan resmi di dieu, sareng éta bakal janten salah sahiji anu terbesar dina catetan. Kalayan eMarketer ngaramal belanja e-commerce ritel pikeun ngaleuwihan $ 142 milyar dina usum kieu, aya seueur anu saé pikeun didatangan, bahkan pikeun pangecér anu langkung alit. Trik pikeun tetep kompetitif nyaéta pikeun palinter ngeunaan persiapan. Saenyana anjeun bakal parantos ngamimitian prosés ieu, ngagunakeun sababaraha bulan ka pengker pikeun ngarencanakeun kampanye anjeun sareng ngawangun daptar mérek sareng pemirsa.

7 Taktik Pikeun Ningkatkeun Penjualan Balanja Liburan anjeun

Kami nyayogikeun seueur inpormasi dinten ayeuna ngeunaan Penjualan Liburan sareng tanggal, ramalan sareng statistik anu aya, ayeuna kami hoyong bagikeun infographic ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta tren pikeun ningkatkeun konversi online nalika usum liburan. Éta waktos taun deui! Frénzy balanja liburan badé dimimitian. ShortStack ngurilingan sakumpulan statistik (25!) Ngeunaan tren balanja, ditambah nambihan sababaraha ideu pikeun Kampanye

Naha Anjeun Rapat Ekspektasi Balanja Konsumén Taun ieu?

Iraha anjeun kedah ngamimitian promosi liburan? Naha anjeun perencanaan kampanye perjanjian online? Naha anjeun ngaoptimalkeun situs anjeun sahingga konsumén online tiasa mendakan ide kado? Naon anu anjeun lakukeun pikeun mikat pembeli anu showrooming kanggo ngagaleuh di ditu langsung? Naha anjeun gaduh inpormasi produk anu cekap sayogi dina situs anjeun? Naha ruang paméran online anjeun disingkronkeun sareng pasok anjeun anu sabenerna? Naha pangalaman mobile sareng tablet online anjeun pikaresepeun?

Kunaon Usaha Anjeun Kedah Séép-Séptéy Pikeun Liburan

Kalayan Usaha Leutik Sabtu sareng Hideung Jumaah datang, infographic ieu milari ngajelaskeun naha penting pisan pikeun bisnis anjeun siap-siap pikeun liburan. Ieu Genep Alesan Pikeun Meunangkeun Usaha anjeun Mobile-Siap pikeun Liburan tina Tamara Weintraub, Manajer Eusi Pamasaran, ReachLocal. Konsumén Ngandelkeun Mobile Aranjeunna Milari Inpormasi Lokal Aranjeunna Nganggo Pilarian Mobile Éta Hoyong Liburan Liburan Aranjeunna Balanja dina Sababaraha Alat. Aranjeunna Maca Email dina Mobile Mobile Marketing nyaéta