Perpustakaan Eusi: Naon Éta? Sareng Naha Stratégi Pamasaran Eusi Anjeun Gagal Tanpa Éta

Mangtaun-taun ka pengker kami damel sareng perusahaan anu ngagaduhan sababaraha juta tulisan diterbitkeun dina situsna. Masalahna nyaéta saeutik pisan tulisan anu dibaca, bahkan kirang dina rangking mesin pencari, sareng kirang ti hiji persén diantaranana ngagaduhan pendapatan. Abdi nangtang anjeun marios perpustakaan eusi sorangan. Kuring yakin anjeun bakal kaget kana naon persén halaman anjeun anu saé populér sareng aktipitas anjeun