Naha WordPress Blog Printer-Friendly anjeun?

Nalika kuring ngalengkepan tulisan kamari dina ROI Media Sosial, kuring badé ngirim sawangan éta ka CEO Dotster Clint Page. Nalika kuring nyetak kana PDF, sanaos, halaman na mangrupikeun kacau! Masih seueur jalmi di luar sana anu resep nyitak salinan halaman wéb pikeun dibagi, rujukan engké, atanapi ngan file sareng sababaraha catetan. Kuring mutuskeun kuring hoyong ngadamel blog kuring ramah-printer. Éta langkung gampil tibatan kuring