Kumaha Ngamankeun WordPress dina 10 Léngkah Gampang

Naha anjeun terang yén langkung ti 90,000 peretas diusahakeun unggal menit dina situs WordPress sacara global? Nya, upami anjeun gaduh halaman wéb anu didukung ku WordPress, stat éta kedah hariwang anjeun. Henteu janten masalah naha anjeun ngajalankeun usaha skala leutik. Peretas henteu ngabentenkeun dumasar kana ukuran atanapi pentingna halaman wéb. Aranjeunna ngan ukur milarian kerentanan naon waé anu tiasa dieksploitasi pikeun kauntunganana. Anjeun panginten heran - naha peretas nargétkeun situs WordPress di