Abah Waktos Anu Henteu Sateuacana pikeun Ngarobih Kumaha Urang Dianggo

Aya seueur pisan parobihan kana cara urang damel dina sababaraha bulan terakhir yén sababaraha urang panginten henteu langsung sadar jinis-jinis inovasi anu parantos kéngingkeun uap sateuacan pandemi global nyerang. Salaku pamasar, téknologi tempat gawé terus ngadeukeutkeun urang salaku hiji tim ngarah urang tiasa ngalayanan konsumén urang dina waktos setrés ieu, sanaos urang napigasi tantangan dina kahirupan urang sorangan. Penting pikeun jujur ​​sareng konsumén, sakumaha