WordPress: Hapus sareng Alihan Struktur Permalink YYYY / MM / DD sareng Regex sareng Rank Math SEO

Nyederhanakeun struktur URL anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun ku sababaraha alesan. URL panjang sesah ditingali ka anu sanés, tiasa kapotong dina éditor téks sareng éditor email, sareng struktur folder URL kompléks tiasa ngirim sinyal anu salah ka mesin pencari dina pentingna kontén anjeun. Struktur YYYY / MM / DD Permalink Upami situs anjeun ngagaduhan dua URL, anu mana saur anjeun anu parantos nyayogikeun tulisan éta kalayan langkung penting?

Dear AT&T U-Ayat

Dear AT&T, Abdi parantos janten nasabah anjeun. Abdi gaduh telepon bumi sareng DSL ngalangkungan anjeun (SBC sateuacanna). Abdi resep jasa tapi hoyong ningkatkeun DSL ogé ngamangpaatkeun jasa TV hébat anu anjeun gaduh. Terang, susun abdi ngan ukur nawiskeun paket dasar sareng abdi hoyong ningkatkeun. Salami sababaraha taun terakhir, anjeun parantos ngintunkeun mail langsung anu luar biasa anu nyungkeun kuring ningkatkeun. Kuring meunang aranjeunna ngeunaan