WordPress: Hapus sareng Alihan Struktur Permalink YYYY / MM / DD sareng Regex sareng Rank Math SEO

Nyederhanakeun struktur URL anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun ku sababaraha alesan. URL panjang sesah ditingali ka anu sanés, tiasa kapotong dina éditor téks sareng éditor email, sareng struktur folder URL kompléks tiasa ngirim sinyal anu salah ka mesin pencari dina pentingna kontén anjeun. Struktur YYYY / MM / DD Permalink Upami situs anjeun ngagaduhan dua URL, anu mana saur anjeun anu parantos nyayogikeun tulisan éta kalayan langkung penting?

Gawe sareng File .htaccess Dina WordPress

WordPress mangrupikeun platform anu saé anu dijantenkeun langkung saé ku cara rinci sareng kuat dasbor WordPress standar na. Anjeun tiasa ngahontal seueur, tina ngarobih cara cara situs anjeun raos sareng fungsina, ku ngan saukur ngagunakeun alat-alat anu parantos disayogikeun ku WordPress salaku standar. Aya waktos dina kahirupan saha waé anu gaduh halaman wéb, nanging, nalika anjeun kedah ngalangkungan fungsionalitas ieu. Gawe sareng WordPress .htaccess

Kumaha Ngamankeun WordPress dina 10 Léngkah Gampang

Naha anjeun terang yén langkung ti 90,000 peretas diusahakeun unggal menit dina situs WordPress sacara global? Nya, upami anjeun gaduh halaman wéb anu didukung ku WordPress, stat éta kedah hariwang anjeun. Henteu janten masalah naha anjeun ngajalankeun usaha skala leutik. Peretas henteu ngabentenkeun dumasar kana ukuran atanapi pentingna halaman wéb. Aranjeunna ngan ukur milarian kerentanan naon waé anu tiasa dieksploitasi pikeun kauntunganana. Anjeun panginten heran - naha peretas nargétkeun situs WordPress di

Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, pangaruh tina kagancangan kana paripolah pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar jumlah faktor anu kalibet dina prosés saderhana pikeun ngetik dina halaman wéb sareng ngagaduhan halaman éta pikeun anjeun. Ayeuna satengah tina ampir kabéh patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun boga ringan, gancang pisan

Tungtungna, Waktosna Ngencurkeun WWW Anjeun

Situs sapertos urang anu parantos aya dasawarsa akumulasi pangkat dina halaman anu ngadukung lalu lintas anu luar biasa mangtaun-taun. Sapertos kalolobaan situs, domain kami nyaéta www.martech.zone. Dina taun-taun ayeuna, www parantos janten kirang menonjol dina situs ... tapi kami nyimpen milik urang kusabab subdomain éta ngagaduhan seueur wewenang sareng mesin pencari. Dugi ka ayeuna! Moz ngagaduhan gangguan anu hébat sareng 301 alihan anu Google parantos ngumumkeun anu ngabantosan situs anu dipuseurkeun-dipuseurkeun