Ngadangukeun Naon Masalah dina Twitter sareng Narratif

Narratif nembé ngaluncurkeun alat na dumasar kana téknologi teangan laten pikeun ngayak gelombang pasang paguneman Twitter sareng nyayogikeun data trending anu bermakna. Daripada nyayogikeun data anu garing, kuantitatif ngeunaan séntimén, jumlah retweet, sareng sajabana, Hasil povides Narratif diformat sareng dikondensasi salaku paguneman anu peringkat (atanapi carita) kalayan pangaruh. Panganteur na saderhana, gancang sareng saé ditata. Éta nyandak pangguna pikeun ngaidentipikasi data trend, mendakan tulisan anu berpengaruh sareng ngaidentipikasi influencer. Ayeuna di