IKAN: Candak sareng Ukur Dursasana Pamaké dina Acara Salajengna

IKAN ngadukung mérek, panata acara, sareng liga olahraga, kalayan sistem operasi acara anu ngamungkinkeun kumpulan data konsumén, ngagampangkeun papantunan kipas dina aktipitas mérek, sareng nyayogikeun kamampuan penggemar pikeun ngumpulkeun kontén, lebet undian, sareng ngabagi pangalaman ngalangkungan média sosial. Naha éta néwak kumpulan data pikeun acara marquee, ngukur kabiasaan anu sumping dina acara perusahaan atanapi ngawaskeun katerlibatan konsumen dina konperénsi, IKAN tiasa ngukur sadaya tingkah laku pangunjung. Dasarkeun ngalaporkeun IKAN nyayogikeun langsung

Wawasan anu Menarik kana Kumaha Kecerdasan Berbasis Lokasi nyaéta Ngabantosan Pamasaran Mobil

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngiringan latihan ku rekomendasi ti sobat Doug Theis dina jaringan. Doug mangrupikeun jaringan anu pangsaéna anu kuring terang janten kuring terang ngiringan bakal mayar ... sareng éta leres-leres. Anu kuring pelajari nyaéta seueur jalma anu ngalakukeun kasalahan nempatkeun nilai dina sambungan langsung, tibatan sambungan anu teu langsung. Salaku conto, kuring tiasa kaluar sareng nyobaan pendak sareng unggal perusahaan téknologi pamasaran ningali naha éta