Kumaha Tulisan Blog Anu Saé Ngajantenkeun Anjeun Anu Kénging Anu Luhung

Ok, judul éta tiasa janten sakedik nyasabkeun. Tapi éta narik perhatian anjeun sareng ngajantenkeun anjeun pencét kana tulisan, sanés? Éta anu disebat linkbait. Kami henteu ngagaduhan judul postingan blog anu sapertos kitu tanpa bantosan ... kami nganggo Generator Idé Konten Portent. Jalma anu palinter di Portent parantos ngungkabkeun kumaha ideu pikeun generator na janten. Éta alat anu saé anu ngamodalan teknik linkbaiting anu

Naon Anu Urang Leungit? Atanapi Saha Anu Leungiteun Urang?

Robert Scoble naros, Naon anu blogger téknologi leungit? Usaha anjeun! Pos anu pencét saraf sareng kuring. Robert leres leres! Nalika kuring maca eupan RSS kuring unggal dinten, kuring bosen tina bobo anu sami teras-terasan. Naha Microsoft sareng Yahoo! nyarios deui? Naha Steve Jobs masih ngajalankeun Apple? Nalika Facebook terus berkembang sacara éksponénsial, naha pendapatan iklan bakal terus nyedot? Naon anu dilakukeun unggal pangadeg unggal mega-dot-com